Βραβεία στα τοπικά ΜΜΕ από τον Ροταριανό Όμιλο

Ο Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων στα πλαίσια των εκδηλώσεών του για τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας του τοπικού παραρτήματος, τίμησε τους εκδότες και υπευθύνους των Τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε ιδιαίτερα θερμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Du Lac».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κατσιούρας και ο Γραμματέας κ. Δρούγκας αναφέρθηκαν επιγραμματικά στο ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό έργο του Ρόταρυ.

Στη συνεχεία την σκυτάλη πήρε το μέλος του Ομίλου κ. Λιόλιος ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή στην προσπάθεια ίδρυσης Ροταριανού Ομίλου στα Γιάννινα από το 1940 (που τελικά ευοδώθηκε το 1972) μέσα από παρουσίαση ιστορικών δημοσιευμάτων του τοπικού τύπου από το 1940 μέχρι και σήμερα.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο κ. Κατσιούρας απένειμε τιμητικές διακρίσεις και ανακήρυξε επίτιμα μέλη του Ομίλου τους: Λουκία Τζάλλα (Ηπειρωτικός Αγών), Χαράλαμπο Τζέκα (Πρωινά Νέα), Φωτεινή Παπαγεωργίου (Ελευθερία), Δημήτριο Τζέκα (Ανεξάρτητος και ITV), Ιωάννη Τζόβα (Ενημέρωση), Μάριο Γεωργούλα (TV1), Ζώη Πανταζή (Νέα της Ηπείρου), Βαγγέλη Αθανασίου (Νέοι Αγώνες) και Ιωάννη Κουτσολιόντο (Πρωινός Λόγος).
Οι τιμηθέντες ευχαρίστησαν θερμά την διοίκηση του Ομίλου και την διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί στην προβολή του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: