Δήμος Μετσόβου: Ουδέν γνωρίζουν για το Mobile Portal

Άνω κάτω έγινε ο Δήμος Μετσόβου με την χθεσινή αποκάλυψη του Epiruspost.gr για το έργο του Mobil Portal το οποίο παρότι πληρώθηκε 250 χιλιάδες ευρώ δεν λειτούργησε ποτέ. Το έργο είχε δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Από τη Δημοτική Αρχή του Κώστα Τζαφέα παρελήφθη κιόλας. Μάλιστα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραλαβή και η εξόφλησή του έγινε λίγο πριν ολοκληρωθεί η θητεία της.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το συγκεκριμένο έργο δεν λειτούργησε ποτέ, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι κάτοικοι του Μετσόβου.

Φυσικά στην υπόθεση αυτή απομένουν να διευκρινιστούν πολλά σημεία, τα οποία φαίνεται πως ψάχνει από χθες η Δημοτική Αρχή του Νίκου Τσομπίκου.
Η σημερινή δημοτική αρχή δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Πιθανόν μέχρι χθες να μην γνώριζε καν ότι στο Μέτσοβο έχει υλοποιηθεί ένα τέτοιο έργο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ζητήσει από τον προηγούμενο δήμαρχο ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη με το συγκεκριμένο έργο, κι αναμένεται βέβαια να τοποθετηθεί επίσημα καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν που τελικά κατέληξαν τα χρήματα καθώς οι ίδιοι δεν έχουν απολαύσει καμία από τις πολλά υποσχόμενες υπηρεσίες.
http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/16307-------Mobile-Portal-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: