«Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών»

Εξελέγη το πρώτο Δ.Σ. – ξεκινούν με Έκθεση Ζωγραφικής
Μετά από εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 30 Οκτωβρίου του 2012 εξελέγη το πρώτο επίσημο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσυσταθέντος Συλλόγου «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» ενώ ήδη Έκθεση Ζωγραφικής είναι προ των πυλών με ημερομηνία έναρξης στις 3 Δεκεμβρίου.
Οι εκλογές ανέδειξαν Πρόεδρο την κ. Χριστίνα Μπίζα, Αντιπρόεδρο την κ. Παρθενία Τσίρκα, Γραμματέα την κ. Πελαγία Μιχάλη, Ταμία τον κ. Κώστα Κωτσιάκη και μέλος την κ. Όλγα Σπέντζα. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν, ως αναπληρωματικός Γραμματέας η κ. Γεωργία Μπακαγιάννη και ως αναπληρωματικός Ταμίας η κ. Ναυσικά Φώτη. Ελεγκτική Επιτροπή η κ. Σταυρούλα Σιακαγιάννη και η κ. Μαριάνθη Σμύρη.

Σε ανακοίνωση του Δ.Σ. για τις δράσεις του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Μία ομάδα η οποία προϋπήρχε έλαβε και επίσημη μορφή. Οι δραστηριότητες του παρελθόντος προλείαναν το έδαφος για τις καλλιτεχνικές κινήσεις που έρχονται όπως πάντα αβίαστα και ανέλπιστα περισσότερο ως κινήσεις έκπληξη. Οι δύο εκθέσεις ζωγραφικής που προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην αίθουσα του «Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Σκουφά» απέσπασαν κολακευτικά σχόλια με την ομάδα να συνεχίζει ακάθεκτη αναζητώντας συνεχώς την καλλιτεχνική γνώση.
Φέτος από τις 3 Δεκεμβρίου έως και 8 Δεκεμβρίου του 2012 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Άρτας, στο κέντρο της πόλης, ο Σύλλογος «Ομάδας Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» θα πραγματοποιήσει Έκθεση Ζωγραφικής Αγιογραφίας κ.λ.π ευελπιστώντας και η προσέλευση του φιλότεχνου κοινού να είναι μεγάλη αλλά και οι εντυπώσεις να είναι οι καλύτερες.
Η Έκθεση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και θα είναι καθημερινά ανοιχτή το πρωί από 10 – 1μμ. και το απόγευμα από 6-9 το βράδυ.
Τα μέλη του Συλλόγου ζητούν από όλους εσάς που γυρεύετε μία δημιουργική διέξοδο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να έρθετε κοντά. Όλοι μαζί να χαράξετε καινούργιους δρόμους μακριά από προκαταλήψεις, με αισιόδοξη και προοδευτική ματιά να σχηματίσετε την εικόνα του αύριο. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες προσφέρουν πέρα από την διεύρυνση των γνώσεων και νέους ορίζοντες μεγεθύνοντας τα στενά όρια που οι κλειστές κοινωνίες χαράζουν.
Η πρόσκληση προς όλους σας για την νέα Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» είναι και ένα ραντεβού για μία ζεστή προσέγγιση, ώστε ο Σύλλογος να αποκτήσει και νέα μέλη προσθέτοντας ο καθένας την δικιά του πινελιά στο ψηφιδωτό της όμορφης περιοχής που ζούμε».
http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=12554:l-r&catid=1:local&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια: