Επαφές με κτηνοτρόφους της Κόνιτσας είχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ της ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΓΗ

«Κοιτάμε μόνο μπροστά, το μέλλον το δικό σας, το μέλλον της νέας γενιάς που ξέρουμε ότι είναι συνυφασμένο με το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗΣ, αυτό μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα» τόνισε στην σύντομη ομιλία του προς τους κτηνοτρόφους – παραγωγούς της Κόνιτσας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ κ. Michael A. O’ Neill.
Η επίσκεψη στην ακριτική περιοχή της Κόνιτσας έγινε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ για μια ακόμη φορά ο κ. O’ Neill δήλωσε «ότι προτεραιότητα μας είναι η διατήρηση των άριστων σχέσεων μας με τους παραγωγούς, η καλή ποιότητα της πρώτης ύλης, και ασφαλώς το πολύ καλό όνομα της ΔΩΔΩΝΗΣ».

Επεσήμανε για ακόμη μια φορά ότι «στόχος είναι η ανάπτυξη της ΔΩΔΩΝΗΣ εντός και εκτός Ελλάδος» και ζήτησε από τους παραγωγούς να διατηρήσουν και να αυξήσουν, τόσο την ποιότητα, όσο και την ποσότητα τους γάλακτος.
Ο κ. O’ Neill έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νέα γενιά τονίζοντας ότι «θα είμαστε δίπλα σας, σύμμαχοι στον αγώνα που δίνετε να παραμείνετε στον τόπο σας και να ζήσετε τις οικογένειες σας.
Οι κτηνοτρόφοι συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ και εξέφρασαν τη χαρά τους για την επίσκεψη που έκανε για πρώτη φορά Πρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗΣ και μέλη του Δ.Σ στην Κόνιτσα, από την ίδρυση της εταιρίας, επίσκεψη που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της νέας διοίκησης και για τους ίδιους και για την ακριτική περιοχή.
Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΓΗ κ. Michael A. O’ Neill στην επίσκεψή του στην Κόνιτσα συνόδευσαν τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Dmitri Razorenov, Ιωάννης Βιτάλης, καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Κων/νος Ιωακειμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: