Εκδρομή - θρίλερ για σχολείο της Άρτας στο CERN

Πρακτορείο τούς έκλεψε τα χρήματα
Θύματα απάτης ταξιδιωτικού γραφείου έπεσαν 50 μαθητές και οι τρεις συνοδοί καθηγητές τους που ξεκίνησαν από την Άρτα για εκπαιδευτική εκδρομή, με στόχο να δουν και το CERN, με αποτέλεσμα να βρίσκονται παγιδευμένοι στην Ελβετία χωρίς χρήματα και χωρίς εισιτήρια

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί ρεπόρτερ του "Πρωινού ΑΝΤ1", οι μαθητές λυκείου της Άρτας και οι τρεις καθηγητές συνοδοί τους που έκαναν εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία είχαν πληρώσει όλοι τους από 320 ευρώ για την εκδρομή και το πακέτο περιελάμβανε διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια επιστροφής κλπ.
Τι συνέβη, όμως;
Όταν μαθητές και καθηγητές έφτασαν στην Ελβετία με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το γραφείο ταξιδίων με έδρα την Αθήνα τους είχε εξαπατήσει. Είχε πάρει τα χρήματα αλλά δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε και εισιτήρια επιστροφής.
Μαθητές και καθηγητές έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα ούτε για τη διαμονή τους, ούτε φυσικά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί οι γονείς των μαθητών, βουλευτής του νομού Άρτας, αλλά και το ίδιο το υπουργείο Παιδείας.
Καθηγητές και μαθητές επικοινώνησαν ακόμη και με το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αναζητείται λύση, ώστε το γκρουπ να επιστρέψει Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: