Ο Βασίλης Γιόγιακας στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή παραβρέθηκε την Τρίτη, 28 Απριλίου 2015, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.
Το μνημόσυνο τελέστηκε, όπως κάθε χρόνο, στο Ίδρυμα Καραμανλή στη Φιλοθέη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πλήθους βουλευτών της ΝΔ και πολλών συνεργατών του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και παλαιών στελεχών του κόμματος.

Τη μνήμη του Εθνάρχη τίμησαν, όπως ήταν αναμενόμενο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να δει πολλά στελέχη της ΝΔ όσο και συναδέλφους του στη Βουλή και να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις την κρίσιμη αυτή περίοδο για τη χώρα.

3 σχόλια:

ΜΝΗΜΟΣΥΝΙΑΚΟΣ είπε...

Αν στη κρίσιμη αυτή περίοδο για τη χώρα ανταλλάσουν απόψεις στα μνημόσυνα και παίρνουν αποφάσεις στις κηδείες, τότε στο ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να ανταλλάσουν μόνο συλλυπητήρια

Ανώνυμος είπε...

Μα είστε σοβαροί; Τι ουσιαστικές απόψεις μπορεί να ανταλλάξει κανείς με μια τυπική χειραψία σε μνημόσυνο πάνω από ένα τον τάφο;


Ελληνορθόδοξος είπε...

Μέρες που είναι, ο Άγιος Δονάτος, μεγάλη η χάρη του, έκανε το θαύμα.! Οι ευχές στον Προκόπη Παυλόπουλο για την εκλογή του στη Προεδρία της Δημοκρατίας μετατραπήκαν σε βαρυσήμαντη ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι, από εδώ και στο εξής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα αναλαμβάνει καμιά πρωτοβουλία αν πρώτα δεν ακούσει τις συμβουλές του τοπικού μας βουλευτή.