Πρόσκληση - Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Ενόψει διεξαγωγής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 15 - 17 Μαίου 2015 και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού διαλόγου , της διαμόρφωσης των Πολιτικών θέσεων και της ενημέρωσης σχετικά με την διαδικασία εκλογής συνέδρων , καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ σε Ολομέλεια της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας , την Κυριακή 3 Μαίου 2015 και ώρα 19:30 μμ , στο Ξενοδοχείο Αngellika Pallas επί της παραλιακής λεωφόρου Αγίων Αποστόλων στην Ηγουμενίτσα , με ομιλητή μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :

1. Ενημέρωση επι των πολιτικών θέσεων στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διάλογου – Διαμόρφωση προτάσεων προς το Συνέδριο.
2. Ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις , για τα διαδικαστικά ζητήματα του Συνεδρίου και το νέο ηλεκτρονικό μητρώο – Συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών Δημοτικών οργανώσεων - Εγγραφή νέων μελών .
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ότι το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί στις 15,16 και 17 Μαίου στην Αθήνα και το νέο ηλεκτρονικό Μητρώο μελών έχει αρχίσει να λειτουργεί στο site : www.pasok.gr όπου μπορούν τα παλιά μέλη ,οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όποιος επιθυμεί να εγγράφονται μέχρι και στις 4 Μαίου 2015 οπότε και θα κλείσει το νέο Μητρώο . Στη συνέχεια την Κυριακή 10 Μαίου 2015 θα γίνει η εκλογή συνέδρων στις κατά τόπους Δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας και θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τόπο , τον χώρο και την ώρα έναρξης και λήξης της εκλογικής διαδικασίας. Μετά την διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το μητρώο θα ξανανοίξει ώστε να υπάρξει νέο κύμα εγγραφών μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 οπότε και θα κλείσει οριστικά το μητρώο μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου που θα διεξαχθεί η άμεση εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: