Ελένη Τσαλιγοπούλου στα Ιωάννινα

Η τραγουδίστρια και η μπάντα boğaz musique προσκαλούν το κοινό στο Factory of Sound
Boğaz σημαίνει πέρασμα και η φωνή της Eλένης Τσαλιγοπούλου περνά σαν αεράκι από τα ηχοχρώματα της Ανατολής στην ένταση και το πάθος της Δύσης μαζί με τη νέα μπάντα μουσικών boğaz musique, με την οποία σύστησε ένα νέο πρόσωπό της στο κοινό τον χειμώνα που μας πέρασε.


Μια από τις επόμενες στάσεις της Τσαλιγοπούλου και των boğaz musique θα είναι το Factory of Sound όπου θα δώσουν συναυλία, το Σάββατο 18 Απριλίου. Η τραγουδίστρια με τους καινούργιους συνεργάτες της θα δείξει για μια ακόμη φορά ότι μαζί τους εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση.

Χαρακτηριστικό δείγμα της μείξης αποτελεί το νέο τραγούδι της Τσαλιγοπούλου με τίτλο «Τράβα ρε μάγκα», ένα τραγούδι που εμπνέεται από το αγαπημένο ρεμπέτικο του Κώστα Σκαρβέλη, για να ανοιχτεί σε εντελώς νέους δρόμους με τους στίχους του Κώστα Λειβαδά και με μια καινούρια, πειραγμένη ενορχήστρωση.

Η Τσαλιγοπούλου, με την επιλογή των τραγουδιών και την ερμηνεία της, με την σύνδεση της μουσικής με την ποίηση και τελευταία, με την σύνθεση μουσικής από την ίδια, θέλει να προσφέρει στο κοινό της μια νέα προσέγγιση στην μουσική.

Οι boğaz musique είναι οι: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες, μαντολίνο, λούπες), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρες), Απόστολος Τσαρδάκας (κανονάκι, βιολί), Χάρης Κελλάρης (κοντραμπάσο) και Αργύρης Διαμαντής (κρουστά).

FACTORY OF SOUND: Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Κέντρο, Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Media Markt ή μέσω του Viva.gr και του 11876


Δεν υπάρχουν σχόλια: