Αλέκος Παπαδόπουλος: Αν δεν συμφωνήσει η κυβέρνηση, η Ελλάδα θα συντριβεί το καλοκαίρι

Δραματική προειδοποίηση προς την κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία με την Τρόικα και να κλείσει το πρόγραμμα αλλιώς η Ελλάδα θα συντριβεί το καλοκαίρι και θα σαπίσει εντός του ευρώ, απευθύνει ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.
Σημειώνει δε με έμφαση ότι αν συμβεί η χρεοκοπία, «κανείς δεν θα μπορεί να επικάθεται επί του θρόνου των ερειπίων του».
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Παπαδόπουλου

«Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει τις επόμενες ήμερες σε συμφωνία με την τρόικα του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου. Το παραταθέν πρόγραμμα πρέπει να κλείσει. Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγγενη του αργού θανάτου.
Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι αν δεν κλείσει, με πραγματικούς όρους, το τρέχον πρόγραμμα, οι καταστάσεις τότε θα είναι ανεξέλεγκτες και το χειρότερο οι εταίροι και δανειστές δεν θα συντρέξουν, το τέλος Ιουνίου, σε ένα νέο και απολύτως απαραίτητο για την επιβίωσή μας, πακέτο στήριξης. Αν αυτό δεν επισυμβεί, η χώρα θα συντρίβει το καλοκαίρι. Κανένας τότε υπαίτιος δεν θα μπορεί να επικάθεται επί του θρόνου των ερειπίων του.
Είναι φανερό ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα σαπίσει "εν ευρώ". Επικαλούμαι για άλλη μια φορά το συγκλητικό δόγμα. Ισχύει πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: