Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στο δήμο Ηγουμενίτσας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει τη λύπη του για τον τραυματισμό των συναδέλφων υπαλλήλων στην καθαριότητα, κατά τη διάρκεια της πρωινής τους βάρδιας, την Τετάρτη 2/7, όταν «ντελαπάρισε» το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν. Το δεύτερο αυτό σοβαρό ατύχημα αποδεικνύει κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουν οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας.

Αντιμέτωποι με όλες τις καιρικές συνθήκες, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα, πασχίζουν ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, προς όφελος των συμπολιτών μας, όλων μας! Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας θα σταθεί με όποιον τρόπο μπορεί, στο πλευρό των Συναδέλφων και τους εύχεται ταχεία ανάρρωση.

ΤΟ Δ.Σ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό έχετε ν πείτε μόνον ?το ότι ο συναδέλφωσας το έπαιζε ραλίστας ούτε κουβέντα, και το ότι δουλεύετε με όλες της καιρικές συνθήκες, δεν πληρώνεστε για αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Εσένα σου λέει τίποτα ότι ο ένας συνάδελφος είναι στην εντατική . Ότι πέρσι τέτοιο καιρό άλλος ένας έχασε και τα δυο του τα πόδια .Όχι δεν πληρωνόμαστε και για αυτό

Ανώνυμος είπε...

το οτι συνάδελφος σου είναι στην εντατική εγώ λυπάμαι περισσότερο από σένα. αλλά οτι το έστειλε στην εντατική ο συνάδελφος του γιατί ήθελε να το παίξει ραλίσταs δεν είπες τίποτα .