Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Μεγάλες επιτυχίες  σημείωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον σύλλογο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων(αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν το 1997-98-99) που διεξήχθηκε στην Λάρισα το Σάββατο και την Κυριακή .Ο σύλλογος μας σημείωσε μεγάλες επιτυχίες όπως την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Ναταλία Μπέση στο μήκος με άλμα 5,83 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ κατά 11 εκατοστά κλείνοντας με αυτό τον τρόπο μια απολύτως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά που περιλάμβανε την συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων ,

την συμμετοχή της στο Σχολικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την δεύτερη θέση ( πρώτη Ελληνίδα ) που κατέκτησε στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας -Κύπρου και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων.
Την 3 θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εύη Τζοβάρα που αγωνίστηκε σε δύο αγωνίσματα στα 1500 μέτρα το Σάββατο με χρόνο 4.54.91 και στα 3000 μέτρα την Κυριακή με χρόνο 10.41.93. αποδεικνύοντας την τεράστια αγωνιστική άνοδο για την φετινή χρονιά.
Η Φαίη Σωτηρίου κατέκτησε την 8 θέση στα 400 μέτρα με χρόνο 59.60 .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή καθώς και στους προπονητές κ Βιρβίλη Κ και Καπρινιώτη Σ.
Επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχει αθλητής του συλλόγου μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) το Σάββατο και την Κυριακή όπου θα συμμετάσχει ο σφαιροβόλος Ηλίας Καταβάτης με φετινή επίδοση 17.64.


Δεν υπάρχουν σχόλια: