Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ακόμη και μέσα στις καλωδιώσεις του ταμπλό του οχήματος είχε κρύψει τα δέματα με την ηρωίνη ο 33χρονος που συνελήφθη από Λιμενικούς της Ηγουμενίτσας.
Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία στον πόλεμο κατά των οργανωμένων κυκλωμάτων και της διακίνησης ναρκωτικών που καταγράφουν οι Λιμενικοί της Ηγουμενίτσας.
Οι Λιμενικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν οκτώμισι περίπου κιλά ηρωίνης, τα οποία μετέφερε ένας Σύριος.
Η ηρωίνη είναι συσκευασμένη σε δεκαέξι συνολικά δέματα τα οποία ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε κρύψει σε διάφορα σημεία του οχήματος.
Το αυτοκίνητο μάρκας Mercendes και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε γενόμενο έλεγχο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του οχήματος δέκα έξι (16) πακέτα, τα οποία περιείχαν ναρκωτική ουσία, πιθανόν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους οκτώ κιλών και τριακοσίων τριάντα γραμμαρίων (8,330Kg).
Συγκεκριμένα, τα εννέα (09) από αυτά εντοπίστηκαν κάτω από το τιμόνι του εν λόγω οχήματος και μέσα στις καλωδιώσεις του ταμπλό, ενώ τα υπόλοιπα επτά (07) πίσω από το ντουλαπάκι του ταμπλό, απέναντι από τη θέση του συνοδηγού.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.


http://www.vdella.com/police/7124-2013-10-23-13-07-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: