Δώδεκα κιλά κοκαΐνης σταμάτησε στην Κακαβιά η αλβανική αστυνομία

Θα διοχετευόταν στην αγορά της Αθήνας
Ένας 27χρονος Αλβανός, που ζει κι εργάζεται στην Αθήνα, συνελήφθη λίγο πριν περάσει τα σύνορα καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δώδεκα κιλά κοκαίνης.
Τα ναρκωτικά, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από τα καθίσματα ενός ΙΧ αυτοκίνητου μάρκας "Volkswagen", με ελληνικές πινακίδες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είναι η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε ποτέ στα σύνορα με την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες ανακοινώσεις η κοκαΐνη θα διοχετευόταν στην αγορά της Αθήνας.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Σαϊμίρ Ταχίρι εξήρε την επιχείρηση της αστυνομίας που οδήγησε στην κατάσχεση 12 κιλών κοκαΐνης στη συνοριακή διάβαση της Κακαβιάς.
Σε ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, ο κ. Ταχίρι, δήλωσε ότι η αστυνομία είναι σε καλό δρόμο για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτήν.
"Ρεκόρ επιτυχίας τα 12 κιλά κοκαΐνης που κατασχέθηκαν από την αστυνομία. Η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε τα τελευταία 23 χρόνια. Ευχαριστώ δημοσίως όλους τους αξιωματικούς και την Αστυνομική Συνοριακή Διεύθυνση Αργυροκάστρου για την εξαιρετική επιχείρηση. Αυτό είναι ένα μικρό επίτευγμα για την κοινωνία, αλλά μεγάλο για την αστυνομία σήμερα. Είμαστε σε καλό δρόμο για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του κοινού στην αστυνομία" έγραψε ο κ. Ταχίρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια: