Φαρσοκωμωδία στη δυτική πύλη της Ευρώπης…

Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η αλλαγή διοίκησης στην ΟΛΗΓ ΑΕ... Όπως εδώ και μέρες είχε επισημανθεί το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στην ουσία είχε μείνει 3μελές μετά την παραίτηση της δικηγόρου κας Γιαννούλη Κλειώς, λίγο πριν το δεκαπενταύγουστο, ενώ παράλληλα οι δύο εκπρόσωποι του επιμελητηρίου και των εργαζομένων έχουν αντικατασταθεί από τα συλλογικά τους όργανα, χωρίς όμως να έχει εκδοθεί το ΦΕΚ της αντικατάστασης και άρα να είναι αμφιβόλου νομιμότητας η συμμετοχή τους στο όργανο.

Την Τετάρτη, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ κ. Τζοβάρας Κων/νος, κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό να ορισθεί ο αναπληρωτής του και να υποβάλλει την παραίτησή του...
Και κάπου εκεί η αντικατασταθείσα εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ κα Ράμου - υπάλληλος του λογιστηρίου της εταιρείας, ψηφίζοντας τον ευατό της (!!!) και ενώ είναι άγνωστο αν έχει δικαίωμα ψήφου γενικότερα και ειδικότερα, ορίστηκε ως αναπληρώτρια διευθύνων σύμβουλος!
Για να έρθει λίγο αργότερα η γνώμη από νομικούς κύκλους ότι η τοποθέτηση αυτή είναι παράνομη αφού ο εκπρόσωπος των εργαζομένων - εκ θέσεως - έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τα συμφέροντα της εταιρείας...
Και το σήριαλ αναμένεται να συνεχιστεί... κι ενώ ο μέτοχος της εταιρείας (το Ελληνικό Δημόσιο) φαίνεται πως έχει πλήρη άγνοια για τα μεθοδευόμενα στη... Δυτική Πύλη της Ευρώπης!
http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/14763-2012-08-22-20-53-40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: