Η χορωδία της Πανηπειρωτικής έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Υφυπουργό Υγείας Αντώνη Μπέζα

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομoσπονδίας Ελλάδος, με την συνοδεία της ηπειρώτικης κομπανίας του Θοδωρή Γεωργόπουλου, έψαλε χθες, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, το μεσημέρι, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Ηπειρώτη Υφυπουργό Υγείας Αντώνη Μπέζα.
Την πολυμελή Χορωδία της ΠΣΕ, συνόδευε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου, αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά της Πανηπειρωτικής Συνομπσπονδίας Ελλάδος, στον Πολιτισμό και την Ηπειρώτικη παράδοση, στην προβολή και ανάπτυξη της Ηπείρου και στην προσπάθεια καλυτέρευσης του βιοτικού επιπέδου των Ηπειρωτών, στην πατρώα γη και την αποδημία.
Ο Αντώνης Μπέζας, ευχαρίστησε την ΠΣΕ, που τον επισκέφτηκε στο Υπουργείο. Από την δική του πλευρά είπε, ότι αγωνίζεται για την παροχή καλύτερης υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης στους πολίτες της χώρας μας και στην στήριξη όλων των μονάδων και όλων των βαθμών, περίθαλψης στην Ήπειρο, στελεχώνοντας τες με το αναγκαίο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό, για καλύτερη παροχή δημόσιας υγείας στους συμπατριώτες μας, της παραμελημμένης περιοχής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: