«Πυξίδα» για τις εκλογές ψάχνει το ΠΑΣΟΚ Ηπείρου

Διευρυμένη συνδιάσκεψη ανακοίνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή
Την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών, με επίκεντρο τις Περιφέρειες, προκειμένου να διαμορφωθούν οι πολιτικές συνεργασιών και υποψηφιοτήτων σε κάθε Περιφέρειας, ζητά με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνεδρίασε στα Γιάννενα.
Η ανακοίνωση της Περ. Επιτροπής, έρχεται ως αποτέλεσμα της διαπίστωσής της, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διαμορφώσει σε κεντρικό επίπεδο ενιαία θέση για το πώς θα πορευτεί προς τις ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές, ούτε και ποια θα είναι η αντίστοιχη πολιτική συνεργασιών.

Προαναγγέλλει μάλιστα την οργάνωση πριν των εορτών διευρυμένης συνδιάσκεψης των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών, όλων των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που προέρχονται από την Ήπειρο, των βουλευτών και των Δημάρχων που έχουν εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ κι όσων στελεχών μπορούν να βοηθήσουν στην διαμόρφωση των πολιτικών αυτών. Η Περ. Επιτροπή αποφάσισε, επίσης, στα πλαίσια του προγραμματισμού της δράσης της να διοργανώσει θεματικές ημερίδες που να καλύπτουν τους κύριους τομείς ανάπτυξης της Ηπείρου. Η πρώτη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα, αμέσως μετά τις γιορτές και θα αφορά τον τομέα της Αγροτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: