ΟΧΙ στο κατέβασμα του μοναδικού πομπού της ΕΡΑ Ιωαννίνων

Λένε οι απολυμένοι - εργαζόμενοι …
Tην κάθετη αντίθεσή τους στο φημολογούμενο κατέβασμα του μοναδικού πομπού της ΕΡΑ Ιωαννίνων προκειμένου να σιγήσει ο σταθμός, εξέφρασαν σε συνέλευσή τους οι απολυμένοι – εργαζόμενοι της ΕΡΑ, οι οποίοι αποφάσισαν να την αποτρέψουν, καλώντας ταυτόχρονα σε εγρήγορση συλλογικά όργανα, κόμματα, φορείς και πολίτες της πόλης και του νομού Ιωαννίνων, καθώς και της Ηπείρου.

«Ο τοπικός Ραδιοσταθμός ανήκει πρωτίστως στους πολίτες, τους φορείς και τους χιλιάδες ακροατές, οι οποίοι, αν επιβληθεί τελικά το κατέβασμα του πομπού, θα στερηθούν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία που προσφέρει η ΕΡΑ Ιωαννίνων και γενικότερα η ΕΡΑ», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Συνάντηση με Δήμαρχο
Χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΡΑ επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο τον οποίο και ενημέρωσε για τις επικείμενες εξελίξεις. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξή του στους εργαζόμενους της ΕΡΑ και δήλωσε ότι θα παρέμβει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να συνεχιστεί η εκπομπή του σήματος και του προγράμματος μέσω της μοναδικής πλέον συχνότητας. Το θέμα τέθηκε χθες και στο περιφερειακό συμβούλιο από τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστα Κωτσαντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: