Τους «έστησε» στο Βουργαρέλι ο Αλέξης Τσίπρας

Μέχρι αργά το μεσημέρι περίμεναν στο Βουργαρέλι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε ποτέ.
Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων και σύλλογοι της περιοχής είχαν οργανώσει από νωρίς την Παρασκευή μία μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά.
Ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλά δρώμενα και δώρα. Εκεί λοιπόν περίμεναν και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στο γειτονικό Αθαμάνιο, αλλά δεν πήγε ποτέ... Ίσως τελικά απέφυγε να κάνει ακόμη και ημιεπίσημη εμφάνιση....

Ο κ. Τσίπρας η σύζυγός του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά, βρίσκονται από την παραμονή των Χριστουγέννων στο όμορφο χωριό των Τζουμέρκων, περνώντας κυρίως οικογενειακά.
Οι βόλτες τους στο χωριό ήταν πολλές, ενώ επισκέφθηκαν τα Θεοδώριανα και τους περίφημους καταρράκτες της περιοχής.
Αγαπημένο τους στέκι είναι η ταβέρνα «Τσουκάλι» που βρίσκεται στο Αθαμάνιο καθώς εκεί δοκίμασαν τους εκλεκτούς μεζέδες της περιοχής, τις Χριστουγεννιάτικες γεύσεις και τα ντόπια προϊόντα.
«Ήρθα στο Αθαμάνιο για να καταφέρω να δω τα παιδιά μου» είπε πολλές φορές στους συγχωριανούς του ο Αλέξης Τσίπρας καθώς ο φόρτος εργασίας στην Αθήνα του στερεί χρόνο από την οικογένειά του.
Ως εκ τούτου τις λίγες μέρες που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του επέλεξε να της περάσει ήρεμα και χωρίς πολιτικές συναντήσεις.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: