Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τη νέα σχολική χρονιά

Εύχομαι η νέα Σχολική Χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.
Εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες , στους γονείς , στις δασκάλες και στους δασκάλους , στις καθηγήτριες και στους καθηγητές να εχουν καλή συνεργασία , οι προσπάθειες τους να ανταμειφθούν και τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς να είναι τα καλύτερα.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε ,στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας , για να διευκολύνουμε το έργο τους.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τέλος στο μήνυμα του προς τους νέους και τις νέες , που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τόνισε :
«Σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και σας εύχομαι καλή και γόνιμη ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
Σας συγχαίρω γιατί πέρα από την δική σας προσωπική ικανοποίηση δώσατε μεγάλη χαρά στους γονείς και στους συγγενείς που είδαν τις θυσίες και τους κόπους τους να πιάνουν τόπο. Γιατί δικαιώσατε τους καθηγητές , τους φροντιστές και τους δασκάλους σας, που δούλεψαν και μόχθησαν μαζί σας πολλά χρόνια .
Στα πρώτα βήματά σας στην Ανώτατη εκπαίδευση ,ανοίξτε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, το μυαλό και την ψυχή σας, στους νέους δασκάλους σας, στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα. Πάρτε όσο πιο πολλά εφόδια μπορείτε για να ανταπεξέλθετε όσο καλύτερα γίνεται στις δυσκολίες της ζωής που έχετε μπροστά σας. Συμπαρασταθείτε πρώτα από όλους εσείς στους συμμαθητές σας που δεν τα κατάφεραν και σταθείτε δίπλα τους όπως όλοι μας, γιατί στην ζωή οι ευκαιρίες είναι πολλές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: