7η θεατρική συνάντηση Παραμυθιάς από την ΘΕΑΤΟ

Η ΘΕΑΤΟ, πιστή στο ραντεβού της για μια ακόμα χρονιά, σχεδιάζει την πραγματοποίηση της 7ης θεατρικής συνάντησης Παραμυθιάς στις 29 και 30 Νοεμβρίου.
Με οδηγό τις δύο προηγούμενες πολύ επιτυχημένες Συναντήσεις των Ηπειρωτικών Ερασιτεχνικών Θιάσων στην Παραμυθιά , σας αποστέλλουμε πρόσκληση για συμμετοχή στην φετινή μας διοργάνωση .
Μετατρέψαμε τις καθιερωμένες πια ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ σ΄ ένα ενιαίο ποιοτικό καλλιτεχνικό πανηγύρι , σε μια γιορτή του ερασιτεχνικού θεάτρου, που φέρνει κοντά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς τόσο μεταξύ τους όσο και με το κοινό που γίνεται αναπόσπαστο μέρος της παράστασης.

Προσκαλούμε λοιπόν όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να συμμετέχουν με κωμικά/σατυρικά δεκάλεπτα θεατρικά δρώμενα.
Τα δεκάλεπτα αυτά ,τα οποία θα είναι αυστηρώς δεκάλεπτα , θα δένονται με κωμικές «γέφυρες» από την ομάδα μας και μέσα σε έναν ενιαίο σκηνικό χώρο θα αποτελέσουν μέρος μίας ενιαίας παράστασης. (Το Δεκάλεπτο μπορεί να βασίζεται σε πρωτότυπα κείμενα ή σε κείμενα συγγραφέων, ή ακόμα σε αποσπάσματα θεατρικών έργων με κωμικό – σατυρικό χαρακτήρα που είχατε παίξει στο παρελθόν).
Έτσι λοιπόν περιμένουμε άμεσα την δήλωση συμμετοχής σας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ώστε να έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το ενδιαφέρον σας και να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός μας. Στη συνέχεια και για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή σας παρακαλούμε αποστείλετε μέχρι 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 :

ένα DVD με βιντεοσκοπημένο το κωμικό δρώμενο διάρκειας10΄.
το βιογραφικό της ερασιτεχνικής ομάδας και λίγα λόγια για το έργο
κατάλογο ηθοποιών και συντελεστών (παράκληση ας μην ξεπερνούν τα 4 άτομα)
2 ή 3 φωτογραφίες του δρώμενου σε ηλεκτρονική μορφή (jpg)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932773519 – 2666022206 (Γιάννης Δημάκας)
6974026937 ( Χρύσα Σιώπη)
E-mail : dimakas@hotmail.com ,
Ταχυδρομική Διεύθυνση : Θ.Ε.Α.Τ.Ο. , Παραμυθιά Θεσπρωτίας ,Τ.Κ. 46200
Φίλοι, ερασιτέχνες θεατρίνοι , θα είναι ονειρεμένη η στιγμή που θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια με το κρασί γύρω από το ίδιο τραπέζι , γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας για μια δυναμική συμμετοχή. Η ΘΕΑΤΟ σας περιμένει με τις αγκαλιές ανοιχτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: