11 συλλήψεις χθες στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες εχτές, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 29χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς και τρία (03) ανήλικα παιδιά, για τους οποίους κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι αλλοδαποί, ενώ κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες , στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 41χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους μέσα στο φορτίο του οχήματος, τέσσερις (04) αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: