Στα Γιάννινα από αύριο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Θα προεδρεύσει συσκέψεων και θα πάει στην Κακαβιά

Διήμερη επίσκεψη στα Γιάννινα θα πραγματοποιήσει από αύριο Παρασκευή, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Κεφαλογιάννης θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, καθώς και με πολλά στελέχη της Ν.Δ. από τα Γιάννινα και άλλες περιοχές της Ηπείρου. Η επίσκεψή του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι η πρώτη που γίνεται μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Το πρόγραμμα…
Όπως ανακοινώθηκε χθες από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων, ο κ. Κεφαλογιάννης αύριο στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Αλέκο Καχριμάνη, ενώ στις 5:30 θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, «Στηρίζω».
Στις 6 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων, ενώ στις 7 θα μετέχει στην συνεδρίασή της.
Το Σάββατο, δεύτερη και τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στα Γιάννινα, ο κ. Κεφαλογιάννης θα βρεθεί στις 11:30 το πρωί στην Κακαβιά, όπου και θα επισκεφθεί το εκεί Στρατιωτικό Φυλάκιο και Τελωνείο, ενώ θα φύγει αεροπορικώς από τα Γιάννινα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: