Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa κορυφαίο στην Ευρώπη

Tο MIKRO PAPIGO 1700 Hotel & Spa, The Mountain Spa βρέθηκε στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων στη κατηγορία “Luxury Destination Spa-Continent Winner, Europe” από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων World Luxury Spa Awards 2017.
Ο θεσμός που διεξάγεται κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες Spa και ευεξίας στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και resort.

Η βράβευση του ορεινού resort έγινε σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο JW Marriott Hotel Hanoi στο Βιετνάμ, με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.
Στη καρδιά της φιλοσοφίας του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται ο σεβασμός για το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό
σε ένα από τα ωραιότερα ορεινά θέρετρα της Ευρώπης.
Η διάκριση στα World Luxury Spa Awards 2017 αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa και επιβράβευση του οράματος για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού
μέσα στον πυρήνα του Παγκόσμιου Γεωπαρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, στην περίφημη περιοχή του Ζαγορίου-Ηπείρου.
Αποτελείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ενα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο wellness, το Τhe Mountain Spa καθώς επίσης και ένα βραβευμένο εστιατόριο, το Veranda at 1700 Greek Organic
Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θερέτρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: