Επίσκεψη βουλευτή και νομάρχη στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και Νοσοκομείο Φιλιατών

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας ενημερώθηκε για την πορεία των έργων
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30-3-2010, επίσκεψη του Νομάρχη Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα Βασιλείου και του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Κατσούρα Χρήστου, στο Τ.Ε.Π στη Νέα Σελεύκεια του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Κατά την επίσκεψη ενημέρωσε τον βουλευτή Θεσπρωτίας για την πορεία του έργου ο ανάδοχος εργολάβος κ. Θεοδώρου Ηρακλής, η ολοκλήρωση του οποίου προβλέπεται για τον Ιούλιο του 2010. Πρόκειται για ένα έργο υψηλών προδιαγραφών και πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Μέλημα πλέον είναι ο ιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός, καθώς επίσης και το οργανόγραμμα με τις υψηλές απαιτήσεις που χρειάζεται αυτό το κόσμημα για τον τόπο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την επέκταση του Νοσοκομείου Φιλιατών η οποία εξίσου προχωρά με ταχείς ρυθμούς και μέσα σε δυο χρόνια θα ολοκληρωθεί. Είναι ένα εξίσου σημαντικό έργο 7.500 τμ, που θα δώσει στο νομό Θεσπρωτίας πλήρη ιατρική κάλυψη.
Ο νομάρχης Θεσπρωτίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των δυο σημαντικών έργων και διατύπωσε την αγωνία του να γίνουν όσο το δυνατό πιο σύντομα το οργανόγραμμα του ΤΕΠ καθώς επίσης και της επέκτασης του νοσοκομείου Φιλιατών έτσι ώστε σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία να καλυφθούν οι θέσεις και να μπορέσουν να λειτουργήσουν και να προσφέρουν στους συμπατριώτες μας αλλά και στους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: