Και άρωμα….Ηπείρου στην υπόθεση Βατοπεδίου


Στενές σχέσεις με τον Ηπειρώτη και ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ κατά το παρελθόν, πρώην Υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο, έχει η γνωστή ως κυρία Χρυσούλα, κατά κόσμον Ξανθή Λιανοπούλου, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, εργαζόταν στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και φέρεται ως ο άνθρωπος του γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις δραστηριότητες του Αρσένιου, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Θεσπρωτία.


Η κ. Λιανοπούλου θεωρείται ο άνθρωπος που έλυσε όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα για τις εκτάσεις στην Βιστωνίδα. Εκτιμάται ότι δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, καθώς πρόκειται για την σύζυγο του κ. Ι. Βλάσση, στενού συνεργάτη του υπεράνω κάθε υποψίας πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Αλέκου Παπαδόπουλου, όταν αυτός ήταν εν ενεργεία υπουργός.
Η κ. Λιανοπούλου φέρεται αναμεμειγμένη σε μία ακόμη υπόθεση που παίρνει την μορφή σκανδάλου. Αφορά στην επιχείρηση τσιμεντοποίησης των 245 από τα 920 συνολικά στρέμματα στην περιοχή Νήσος, χαρακτηρισμένη ως ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, στην Βόρεια Κέρκυρα.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: