Ανακοινώνονται οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία της Ηπείρου

Εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, ανακοινώνονται οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου επικοινώνησε με όλους τους διοικητές σήμερα το μεσημέρι, για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο τους.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διοικητής αναλαμβάνει ο γνωστός οδοντίατρος από την Παραμυθία Θεσπρωτίας κ. Σωτήρης Κωσταράς με υποδιοικήτρια την κ. Ελένη Θεοφιλοπούλου υπάλληλο της 6ης ΔΥΠΕ από την Ναύπακτο.

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα διοικητής αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Μεσσήνης χειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ... υποψήφιος βουλευτής στην Λευκάδα με υποδιοικητή τον γνωστό ψυχίατρο Νίκο Μπιλανάκη.
Στο Νοσοκομείο Άρτας, διοικητής αναλαμβάνει η κ. Μαργαρίτα Κιτσανού.
Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας νέος διοικητής είναι ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου και πρώην γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης(Άκης) Τσούτσης.
Στο Νοσοκομείο Φιλιατών, επιλέχθηκε μια νέα δυναμική γυναίκα του ΠΑΣΟΚ, που σηματοδοτούσε την ανανέωση, η κ. Τίνα Μπότσαρη, η οποία όμως σε επικοινωνία της με την κ. Ξενογιανακοπούλου αρνήθηκε την θέση λόγω ασυμβιβάστου με την εργασία της (έχει ιδιωτικό ιατρείο). Στην θέση της μάλλον θα επιλεγεί η κ. Δημητρίου.
Στο Ασυλο Ανιάτων Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βάγγης, ενώ σε προνοιακό Ίδρυμα της Θεσπρωτίας αίσθηση θα προκαλέσει η τοποθέτηση στη θέση του Προέδρου του κ. Όλυμπου, ο οποίος είναι τυφλός.
Τέλος στο Οικοτροφείο Φιλιατών, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Μηνάς Παπάς.

epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: