Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας η κ. Πιτούλη

Την απόφαση να παραιτηθεί του αξιώματος της Αντιδημάρχου του Δήμου Ηγουμενίτσας έκανε γνωστή η Γ' Αντιδήμαρχος κ. Σοφία-Ρέα Πιτούλη, θέτοντας έτσι εαυτόν εκτός, αν και ουσιαστικά έχει λίγες μόνο ημέρες που ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα.
Η κ. Πιτούλη έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Δημάρχου και αναμένεται να λάβουν χώρα οι απαραίτητες διαδικασίες για να μάθουμε προσεχώς αν η παραίτηση θα γίνει δεκτή, αλλά και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της πρώην-νυν Αντιδημάρχου.
Οι λόγοι της παραίτησης της κ. Πιτούλη δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν να κάνουν με διαφωνίες που παρουσιάστηκαν στον τρόπο χειρισμό θεμάτων που αφορούν οφειλές εργαζομένων στα πεδία για τα οποία η κ. Πιτούλη είναι αρμόδια.
Η κ. Πιτούλη, παραδέχθηκε ότι πήρε την απόφαση να παραιτηθεί, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για τους λόγους της παραίτησης.
«Ναι πήρα την απόφαση να παραιτηθώ, αλλά δεν θέλω αυτή τη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Θα προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες κι θα δούμε», τόνισε
neoiagones

Δεν υπάρχουν σχόλια: