Έκθεση φωτογραφίας του Χρόνη Πέγκα

To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει, στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής», έκθεση φωτογραφίας του Χρόνη Πέγκα με τίτλο Έτσι απλά … η φωτογραφία!!!
Η έκθεση θα διαρκέσει από 4 -11 Φεβρουαρίου. Ώρες λειτουργίας: 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

Μιλώντας για τη φωτογραφία αναφέρει ο Χρόνης Πέγκας: «Φωτογραφία... Είναι μια σχετικά μικρή ιστορία για εμένα. Θυμάμαι μια παιδική Fuji να την κρατάω και περιχαρής να τραβάω στον χαμό... Και βεβαίως να χαλάω τα φιλμ εν ριπή οφθαλμού..
Φωτογραφία... Σχέση όμορφη, σχέση γεμάτη από συναίσθημα, γιατί αυτό είναι η φωτογραφία. Αν δεν νιώθεις αυτό που τραβάς, μην το κάνεις καθόλου. Μα κυρίως, να νιώθεις εσύ και να μην σε απασχολούν οι άλλοι τι θα πουν...
Φωτογραφία... Εικόνες, άνθρωποι, τοπία... Ότι κι αν είναι το θέμα, δεν με απασχολεί το πόσο «χλιδάτο» και «γυαλισμένο» θα δείξει. Η εικόνα αν έχει συναίσθημα θα μιλήσει και με θόρυβο, και με κόκκο, και αν είναι στραβή, και αν ένας κάδος σκουπιδιών ακόμη κατά λάθος μπήκε στο κάδρο...
Φωτογραφία... Η φωτογραφία είναι η ζωή μου εδώ και μερικούς μήνες, σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Την αγαπάω, με αγαπάει και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
Φωτογραφία: Αγάπη, πάθος, συναίσθημα, ζωντανή ύπαρξη, το παιδί μου, τα παιδιά μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: