Η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά [βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι συνέβη στο Θέατρο Καρκαμίση καθώς και τις ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομο Θεσπρωτίας, Μάριου Κατσή, Οικονόμου Γιώργου, Παπαρούνα Παύλου και Τσακίρη Αστιρόπη.



http://www.paramythia-online.gr/paramythia/recentnews.html

4 σχόλια:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Χειμαρρώδης ο πολιτικός λόγος του κ. Οικονόμου. Εντυπωσιακή και ουσιαστική η πολιτική ανάλυση. Παρά την ηλικία, εξέπεμπε ένα νεανικό σφρίγος που έκανε τους άλλους ομιλητές να μοιάζουν βαρετοί και αραχνιασμένοι μαθουσάλες. -Ας σημειωθεί ότι ήταν ο μόνος ομιλητής που δεν χρησιμοποίησε χειρόγραφες σημειώσεις. Μακράν ο καλύτερος υποψήφιος

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Θεσπρωτός της αποδημίας και ψηφίζω σε χωριό της Μουργκάνας. Στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012, για προσωπικούς λόγους δεν πήγα να ψηφίσω. Μέχρι προχθές, ήμουν έντονα προβληματισμένος, αν θα κατέβω να ψηφίσω. Για λόγους υγείας ήμουν πάλι αρνητικός. Τελικά αποφάσισα να έλθω στο χωριό μου, στην Μουργκάνα για ένα και μοναδικό λόγο. Θεωρώ ότι πρέπει η Θεσπρωτία πρέπει να έχει μιά ισχυρή φωνή, στην νέα κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η ισχυρή φωνή είναι ο Γιώργος Οικονόμου, πέραν κάθε αμφιβολίας. Ψηφίζω Γιώργο Οικονόμου, παρ΄όλο που δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον της Θεσπρωτίας. Ψηφίζω ένα πετυχημένο στη ζωή και την δουλειά του άνθρωπο. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας, αν θέλουμε το καλό της γης που μας γέννησε

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος Οικονόμου γνήσιος και ανιδιοτελής αγωνιστής της Αριστεράς, πάντα δίπλα στον ανήμπορο και τον αδικημένο, πιστός στο όραμα για μια καλύτερη κοινωνία, είναι η καλύτερη επιλογή για την Θεσπρωτία. - Μακριά από τις τοπικές κλίκες και τους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς, αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο στη Θεσπρωτία.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ αυτές τις μέρες τις δράσεις των κομμάτων και των υποψηφίων. Αυτός που με εντυπωσίασε και διαφέρει από όλους είναι ο Πρπεδρος της Πανηπειρωτικής. Με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο που καθυλώνει τον ακροατή, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί μαζί του. Με ειλικρινή διάθεση για προσφορά. Και πάνω απ' όλα, χωρίς δεσμεύσεις σε τοπικά συμφέροντα και βαρίδια. Πετυχημένος στη δουλειά και ευκατάστατος από τη δουλειά του και μόνο, όπως έχω πληροφορηθεί, αποτελεί εγγύηση για την Θεσπρωτία. Όλα τα χρόνια ψήφιζα ΠΑΣΟΚ, τώρα θα στηρίξω τον Οικονόμου, γιατί προσβλέπω σε αυτόν, όχι ατομικά, γιατί δεν τον γνωρίζω, αλλά για το καλό του τοπου μας.