ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική εκδήλωση στους Φιλιάτες

Το πρωί της Πέμπτης μέλη, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο των Φιλιατών που λειτουργεί στην πάνω πλατεία. Κατόπιν σε πολιτική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κάτσης Μάριος, Οικονόμου Γιώργος, Παπαρούνας Παύλος, Τσακίρη Αστυρόπη, αφού παρουσιάστηκαν στο κοινό του Δήμου Φιλιατών από τον συντονιστή της τοπικής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας μας και κάλεσαν τους πολίτες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (που πρέπει να φτάσει σε κάθε σπίτι) και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την απαλλαγή του λαού και του τόπου μας από την ύφεση και τα μνημόνια. Εκτενής αναφορά έγινε και στα προβλήματα του ακριτικού μας νομού που χρονίζουν, αν και ορισμένα από αυτά χρήζουν άμεσης και υπεύθυνης αντιμετώπισης.
Μετά την εκδήλωση οι υποψήφιοι βουλευτές περιόδευσαν στους Φιλιάτες και συζήτησαν με τους πολίτες που έπιναν τον καφέ ή το ποτό τους στα τοπικά καφενεία και μεζεδοπωλεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: