Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα

Τρεις (03) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου, συνελήφθησαν, ο 41χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 32χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν από κοινού έναν 31χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε διαβατήριο χωρίς θεώρηση εισόδου σε έδαφος Schengen ενώ επιπλέον επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Επίσης ο 41χρονος αλλοδαπός οδηγός κατείχε και επέδειξε διαβατήριο χωρίς θεώρηση εισόδου σε έδαφος Schengen.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και το πλαστό έγγραφο.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα τύπου VAN με τρέιλερ, ένας (01) μετανάστης, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στα αξόνια του εν λόγω οχήματος στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: