Επίσκεψη Δημάρχου Αρταίων στον Υφυπουργό Εργασίας Αντ. Μπέζα

Επίσκεψη στον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Αντ. Μπέζα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χ. Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αρταίων κ. Ηλ. Σερβετά. Στη συνάντηση, ανταλλάχτηκαν απόψεις για την άμβλυνση του προβλήματος της ανεργίας και στο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην προσπάθεια αυτή.

Από πλευράς του Δημάρχου, τονίστηκε η ανάγκη να ενεργοποιηθεί άμεσα το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και ζήτησε να εγκριθούν περισσότερες θέσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που υποσχέθηκε να γίνει ο Υφυπουργός.
Στα πλαίσια μάλιστα της ενημέρωσης των τοπικών φορέων σχετικά με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιεί ημερίδα ενημέρωσης στα Ιωάννινα την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ηπείρου, με εισηγητή τον ίδιο τον Υφυπουργό.
Σχετικά τέλος, με την πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος σε πρόγραμμα για την προστασία των Αστέγων, ο Υφυπουργός ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι έχει περάσει επιτυχώς το 1ο στάδιο της αξιολόγησης και σύντομα θα υπάρξει η οριστική ένταξη του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: