Άρχισαν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Όπως ανακοίνωσε η Πύλη Πόλος Ηπείρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, από την 1η Νοεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6 Προπτυχιακά και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (γενική κατηγορία) και για 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (κατηγορία ΑΜΕΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, από την 1η Νοεμβρίου έως τη 10η Δεκεμβρίου.
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών και οδηγιών αλλά και για την υποβολή της αίτησης, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 10 π.μ. – 6 μ.μ., με την Πύλη-Πόλο Περιφέρειας Ηπείρου του Ε.Α.Π. στα Ιωάννινα, στο τηλέφωνο 26510-09129, ή να επισκέπτονται το γραφείο υποδοχής της Πύλης-Πόλου, στο ισόγειο του κτιρίου ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος», Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (κτίριο Διοίκησης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: