Ενημερωτική συνάντηση για τις Γαλάζιες Σημαίες

Σήμερα, στην Αντιπεριφέρεια Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση με θέμα την ένταξη των ακτών της Περιφέρειας Ηπείρου στο Διεθνές Πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες”. Ένα πρόγραμμα στο οποίο ο Δήμος Ηγουμενίτσας δυστυχώς δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.
Ομιλητές στη συνάντηση ήταν, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων κ. Τριάντης καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης. Εκ μέρους του Δήμου Ηγουμενίτσας, συμμετείχαν ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Λώλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα τουρισμού, κος Σωτήριος Μήτσης.

Μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να απέχει αρκετούς μήνες, όμως η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, καταβάλει από τώρα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στις μοναδικής ομορφιάς παραλίες μας να κυματίσουν και πάλι οι Γαλάζιες Σημαίες. Σημαίες οι οποίες θα υπενθυμίζουν στους λουόμενους την καθαρότητα των νερών, την ύπαρξη των σωστικών μέσων καθώς και την ύπαρξη υποδομών για την πρόσβαση στις παραλίες από όλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: