Συνεδριάζει το Δ.Σ. Φιλιατών

Καλείστε να προσέλθετε σε Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2014, ημέρα Παρασκευή , και ώρα 19: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας καυσίμων – λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Φιλιατών, των Νομικών Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών για το έτος 2014 και έγκριση μελέτης της υπ΄αριθμ. 2/2014.
– Εισηγητής :Αντιδήμαρχος κ. Στεργίου Παναγιώτης

2. Έκφραση γνώμης για τη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο : << Κατασκευή προβλήτας φόρτωσης υλικών λατομείου στη θέση <<Στροβίλι>> της Τ.Κ. Σαγιάδας Δήμου Φιλιατών Π.Ε Θεσπρωτίας >> .
( Πρόσκληση Περιφέρειας Ηπείρου).

– Εισηγητής:Δήμαρχος κ. Παππάς Μηνάς

Σημείωση: Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου θεωρείται κατεπείγουσα επειδή έληξε η σύμβαση προμήθειας καυσίμων – λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα στις 31/3/2014 και πρέπει να ανανεωθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: