Σε θέση αναπήρων πάρκαρε ο βουλευτής Μάριος Κάτσης στη Παραμυθιά

Μάριος Κάτσης : Ανθρώπινο λάθος αβλεψίας, ζητώ συγγνώμη...
Σε θέση ΑΜΕΑ πάρκαρε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, όταν σήμερα το πρωί, επισκέφτηκε την Παραμυθιά.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Κάτσης, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πάρκινγκ του πρώην σχολείου Βούλγαρη στην Παραμυθιά με αυτοκίνητο το οποίο δεν είναι στο ονομά του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, το συγκεκριμένο όχημα, ανήκει σε στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός αναγνώστη της σελίδας μας, ο Μάριος Κάτσης πάρκαρε στην θέση αναπήρων, στην οποία θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει η σχετική ένδειξη στο οδόστρωμα χωρίς την γνωστή πινακίδα ΑΜΕΑ.

O Μάριος Κάτσης για το περιστατικό στην θέση παρκινγκ ΑΜΕΑ
Ενημερώνω τους συμπολίτες μας πως σήμερα το πρωί επισκέφθηκα την Παραμυθιά και υπέπεσα σε ένα ανθρώπινο λάθος αβλεψίας.
Κατέλαβα για λίγα λεπτά της ώρας, εως ότου με ενημερώσουν για την παράβαση, μια θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ. Αμέσως μετά την ενημέρωση έσπευσα να διορθώσω το λάθος την ίδια ακριβώς στιγμή
Με αφορμή το γεγονός, ζητώ συγγνώμη από τους συμπολίτες μου και ειδικά στους ΑΜΕΑ που μπορεί να τους στέρησα το δικαίωμα αυτό έστω και για λίγα λεπτά.
Δέχομαι τον κοινωνικό έλεγχο και τον επιζητώ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο εν γνώσει μου, με βάσει τον κώδικα αξιών μου, ούτε στο παρελθόν ούτε φυσικά και τώρα πλέον που είμαι δημόσιο πρόσωπο.

Μάριος Κάτσης

paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: