Συνεχίζονται τα μπλόκα στην Ήπειρο

Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε
Συνεχίζουν τον αγώνα τους και παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου.
Με ανακοίνωσή τους, οι αγρότες από το μπλόκο στον κόμβο του Λούρου τονίζουν πως «δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όσο και αν κάποια δημοσιεύματα, προσπαθούν να καταδείξουν το αντίθετο» και προσθέτουν: «Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν' αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα». Στο μπλόκο του Λούρου τα τρακτέρ κλείνουν το δρόμο το μεσημέρι για δύο ώρες και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.


Στην Άρτα, στο μπλόκο στη παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης, ο δρόμος θα κλείσει από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ. Στο δεύτερο μπλόκο της περιοχής (των κτηνοτρόφων κυρίως), στο Κομπότι, ο δρόμος σήμερα θα κλείσει από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.

Την ίδια ώρα, τα τρακτέρ κλείνουν την αφετηρία της Εγνατίας, στο μπλόκο που έχουν στήσει αγροκτηνοτρόφοι στο λιμάνι εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα.

Τέλος, στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κακκαβιάς, οι αγροτοκτηνοτρόφοι συνεχίζουν καθημερινά το κλείσιμο του δρόμου, αλλά και των παράδρομων με τρακτέρ από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: