Δήμος Φιλιατών: Γνωστοποίηση για πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικών Συνεργατών

Ο Δήμαρχος Φιλιατών γνωστοποιεί Ότι προτίθεται να προβεί στην πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικών Συνεργατών, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, οι οποίες κατά αντικείμενο και προσόντα θα είναι οι εξής:

1) Ειδικός Συνεργάτης, με ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα σε θέματα κοινωνικής πολιτικής & ενημέρωσης του δημότη, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση, ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με το αντικείμενο απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των ενδιαφερομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
Α) Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από το Ν. 3584/2007, το οποίο αποδεικνύεται με την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης.
Β) Να είναι κάτοχοι Πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου ή δίπλωμα της αλλοδαπής, ειδικότητας Κοινωνιολόγων.
2) Ειδικός Συνεργάτης με ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα στην παρακολούθηση και αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση, ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με το αντικείμενο απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των ενδιαφερομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
Α) Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από το Ν. 3584/2007, το οποίο αποδεικνύεται με την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης.
Β) Να είναι κάτοχοι Πτυχίου ή διπλώματος Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου ή δίπλωμα της αλλοδαπής, ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ καθώς και Βεβαίωσης εγγραφής στο Βιβλίο των Πτυχιούχων Ανωτέρων Τεχνικών Σχολών ειδικότητας Μηχανολόγου.
Γ) Να είναι κάτοχοι πιστοποιητικών γνώσης και χειρισμού Η/Υ.
Δ) Να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως τις 15/2/2016, να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στο γραφείο Προσωπικού του Δήμου Φιλιατών (Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, τηλ. 2664360164 κα. Αμαλία Μάνου), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η προκήρυξη αυτή, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.filiates.gr), στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος της έδρας του Δήμου, στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και να δημοσιευτεί αυτή στον τοπικό τύπο.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: