«Οι αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης» του Richard Wagner απευθείας από την ΜΕΤ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας -Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
Με το έργο του Richard Wagner «Οι αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης» συνεχίζονται το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 7 ακριβώς το βράδυ οι απευθείας μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Ο James Levine επιστρέφει σε ένα από τα χαρακτηριστικά βαγκνερικά του έργα, διευθύνοντας αυτή την επική κωμωδία γύρω από μια ομάδα ‘τραγουδιστάδων’ της Αναγέννησης, που ο διαγωνισμός τους στο τραγούδι ενώνει μια πόλη. Οι Johan Reuter, Johan Botha και Annette Dasch είναι επικεφαλής της λαμπρής διεθνούς διανομής σ’ αυτή τη γοητευτική και επιβλητική γιορτή της δύναμης της μουσικής και της τέχνης. Ειδικότερα ο Johan Reuter πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Χανς Ζακς, με τον Johan Botha ως Βάλτερ, την Annette Dasch ως Εύα, την Karen Cargill ως Μαγδαληνή, τον Paul Appleby ως Δαβίδ, τον Johannes Martin Kränzle στο ντεμπούτο του στη ΜΕΤ ως Μπεκμέσερ, και τον Hans Peter König ως Πόγκνερ.
Να θυμίσουμε ότι ο δήμος Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο Σπύρος Δήμας προσφέρει έκτη χρονιά τη δυνατότητα στο κοινό της Ηπείρου- και όχι μόνο- να απολαύσει παραστάσεις σε απευθείας σύνδεση με την περίφημη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και παιδικό/φοιτητικό 4 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί και ελληνικοί υπότιτλοι.

https://www.facebook.com/events/324403047762791/

https://www.facebook.com/events/324403047762791/

Δεν υπάρχουν σχόλια: