Στην Ηγουμενίτσα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεών του, ο Αρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος την 1 & 2 Δεκεμβρίου 2014 επισκέφθηκε τις Λιμενικές Αρχές ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους προϊσταμένους των Λιμενικών Αρχών, παρουσία του Διοικητή 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Στο περιθώριο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης μας όπου και ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες καθώς και τα στελέχη
της βορειοδυτικής Ελλάδας.


Συνέχεια της πρωτοβουλίας της φυσικής Ηγεσίας και ειδικότερα του Αρχηγού να επισκέπτεται περιοχές με αυξημένα προβλήματα, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες που επιτελούν τα στελέχη Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., ενισχύουν το ηθικό των συναδέλφων.
Το έργο που επιτελείται στην ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας είναι σημαντικό και ας μην ξεχνάμε ότι η περιοχή μας αποτελεί καταληκτικό προορισμό της εισροής παράνομων μεταναστών.
Από την πλευρά του ο Αρχηγός κρατώντας για ακόμη μια φορά θετική στάση απέναντι στους προβληματισμούς και τις αγωνίες μας δήλωσε αρωγός στην επίλυση- βελτίωση ή εξάλειψη των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ο κ.κ. Αρχηγός τιμήθηκε με την εικόνα του Αγ Δονάτου προστάτη της πόλεως, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Δροσόπουλο Αλέκο και τον Αν Ταμία Κανάτσο Νικόλαο. Στον τελευταίο σταθμό της επισκέψεως του που ήταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας έγινε απονομή αναμνηστικής πλακέτας της ΕΠΛΣ Βορειοδυτικής Ελλάδος και καλαθιού με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα του νησιού από την Αντιπρόεδρο Παπαδημητρίου Βάσια και τον Αν Γεν Γραμματέα Τσότρα Σταμάτιο.

Όλοι μας τις δύσκολες εποχές που ζούμε, δίνουμε καθημερινά αγώνα για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και την διαφύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων μας. Η ΕΠΛΣ/ΒΔΕ θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των συναδέλφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: