Κρουαζιερόπλοιο την Τρίτη στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «SEABOURN ODESSEY», σημαίας Μπαχάμες με 450 επιβάτες. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα της εταιρίας, το πλοίο θα προσδέσει στο λιμάνι μας στις 08:00 π.μ. και θα αναχωρήσει απ’ αυτό στις 18:00 μ.μ.

Πέραν των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν στα Μετέωρα, στον Αρχαιολογικό χώρο της Κασσιόπης στην Πρέβεζα, Πάργα και στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης σημαντικότατο μέρος των επιβατών θα παραμείνουν στην πόλη μας. Ο ΟΛΗΓ προετοιμάζει σεμνή εκδήλωση υποδοχής στους επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου.
Η παρουσία του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενθαρρυντική στην προσπάθεια της εταιρίας για ένταξη της Ηγουμενίτσας στους σημαντικούς προορισμούς κρουαζιέρας της Μεσογείου. Η εταιρία SEABOURN έχει ήδη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει εντάξει το λιμάνι μας στους προορισμούς της για το έτος 2013. Συγκεκριμένα, η SEABOURN κατά την επόμενη τουριστική περίοδο θα πραγματοποιήσει 11 κατάπλους στην Ηγουμενίτσα.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων εταιριών κρουαζιέρας, προβάλλοντας τις ιδιαίτερου φυσικού κάλλους ομορφιές της Θεσπρωτίας και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: