Σύσκεψη για το διασυνοριακό πρόγραμμα «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013»

Σύσκεψη, στο πλαίσιο προετοιμασίας για την υποβολή προτάσεων στρατηγικών έργων για το Πρόγραμμα IPA CROSS BORDER PROGRAMME “GREECE-ALBANIA 2007-2013”, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η συνάντηση διοργανώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων (αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού) κ. Τατιάνας Καλογιάννη. Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Καστοριάς) κ. Δημήτρης Σαββόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων (Π.Ε. Κέρκυρας) κ. Χρήστος Σκούρτης, εμπειρογνώμονας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία», καθώς και υπερεσιακά στελέχη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας και τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης κρίνονται ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αφού οι εκπρόσωποι των φορέων κατέληξαν στις προτεραιότητες καθώς και στους άξονες που πρέπει να κινηθούν οι υποβαλλόμενες προτάσεις από ελληνικής πλευράς στο πλαίσιο του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: