Η 1η Ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Φθινόπωρο στη Θεσπρωτία»

Η δράση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας που αγαπούν τη φωτογραφία και θα ήθελαν να αιχμαλωτίσουν με το φωτογραφικό τους φακό εικόνες από το φθινοπωρινό τοπίο της Θεσπρωτίας. Προϋποθέσεις συμμετοχής:
-Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει με δύο φωτογραφίες το πολύ οι οποίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο E-mail: perival@dipe.thesp.sch.gr

-Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι δική σας, να έχει δηλαδή τραβηχτεί από εσάς τους ίδιους.
-Στο αρχείο που θα στείλετε πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το ονοματεπώνυμό σας, η τοποθεσία που έγινε η λήψη, ενώ αν θέλετε μπορείτε να δώσετε και ένα τίτλο στη φωτογραφία σας.
-Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία ως προς τη φωτεινότητα, το κοντράστ, τη μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη και το καδράρισμα, παρεμβάσεις δηλαδή που θα έκανε ένας παραδοσιακός φωτογράφος στο σκοτεινό θάλαμο.
-Δεν επιτρέπεται το μοντάζ, η αφαίρεση ή προσθήκη στοιχείων στην εικόνα και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) που παραπέμπουν σε πλήρως επεξεργασμένη εικόνα.
-Οι φωτογραφίες που θα τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ψηφιακού βιβλίου το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας και θα είναι προσβάσιμο , ανά πάσα στιγμή από τον καθένας μας.
Ο στόχος αυτής της δράσης είναι να αναδειχθεί η καλλιτεχνική ευαισθησία των εκπαιδευτικών και η αγάπη τους για το φυσικό περιβάλλον, τα μνημεία της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου τους μέσα σε αυτό το υπέροχο φθινοπωρινό Θεσπρωτικό τοπίο. Καλές βόλτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: