Τιμήθηκε η βιομηχανία εμφιαλώσεων «Βίκος»

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Ροταριανό Όμιλο Ιωαννίνων να τιμά τις επιτυχημένες εγχώριες βιομηχανίες και επιχειρήσεις και με την ευκαιρία των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Ρ.Ο. τίμησε την Ηπειρωτική βιομηχανία εμφιαλώσεων «Βίκος Α.Ε.» την Πέμπτη το βράδυ.
Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Du Lac κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πανηγυρικής συνεστίασης.
Και βέβαια όπως πάντα στην αρχή έγινε η παρουσίαση των προσκεκλημένων, όπως και η αναφορά στους σκοπούς και στόχους του Ρόταρυ. Ανακοινώθηκε και χαιρετίστηκε επίσης η εισδοχή νέου μέλους στον όμιλο.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε βίντεο με τις δράσεις και τα επιτεύγματα της Εταιρείας «Βίκος» με εικόνες από την παραγωγή και την εμφιάλωση. Επίσης εικόνες από τα εργοστάσια στα Ζαγοροχώρια και στην Αττική. Τονίστηκε ότι η βιομηχανία απασχολεί περί τους 280 υπαλλήλους.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κοινωνική της δράση με τους υπαλλήλους να γίνονται εθελοντές αιμοδότες και την Εταιρεία να κάνει δωρεά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα κινητής μονάδας αιμοδοσίας πλήρως εξοπλισμένης.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κώστας Κατσιούρας τίμησε τη βιομηχανία στο πρόσωπο του προέδρου της Πέτρου Σεπετά. Τιμητικό δίπλωμα του απένειμε και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας.
Στο τέλος ο κ. Σεπετάς ευχαρίστησε για την τιμή και επεσήμανε ότι τα είπε όλα το βίντεο, ενώ τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσφορά με καινοτόμες ιδέες.
Παρόντες στην εκδήλωση και πολλοί παλιοί Γιαννιώτες συγχαίροντες τους φίλους τους Κώστα και Λίτσα Σεπετά.
Λ.Τ.
http://www.agon.gr/news/121/ARTICLE/18902/2012-10-13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: