Λ. Ταφέκης:«Συνδιαμορφωστε μαζί μας το μέλλον της Ηπείρου»

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες,
Στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοέμβρη του 2010 θα κληθούμε για πρώτη φορά με τη θετική κατάθεση της ψήφου μας να προσδιορίσουμε το μέλλον της Ηπείρου στη δεύτερη εικοσαετία του 21ου αιώνα.
Η δική μας ενεργή συμμετοχή θα προσδώσει στο μέλλον όραμα, ελπίδα και αισιοδοξία κόντρα στην μονοδιάστατα μονταρισμένη πολιτική του μνημονίου που υπονομεύει το μέλλον της χώρας οδηγώντας τους νέους στην ανεργία και την μετανάστευση.

Επειδή ως ηπειρώτης και ενεργός πολίτης δεν δύναμαι να αποδεχθώ ότι αυτό το ζοφερό μέλλον που προσδιορίζουν άλλοι για εμάς θα γίνει πραγματικότητα, σας καλώ να στηρίξετε τον αγώνα του περιφερειακού συνδυασμού ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ που από κοινού δίνουμε με τους συνυποψήφιούς μας με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης, ελπίδας και αισιοδοξίας που τόσο πολύ τις χρειαζόμαστε στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα, πέρα από τις παρεμβάσεις μας στην κοινωνική πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τις υποδομές, είναι η ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων της Ηπείρου στις οποίες δραστηριοποιείται το πιο ικανό, άξιο και μορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό της στους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της δασοκομίας, της αλιείας, της μεταποίησης, της κατοικίας - κατασκευής, του εμπορίου, του τουρισμού κ.α. αναπλάθοντας το αστικό περιβάλλον σε αρμονία με τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας.
Εκτιμούμε ότι ο παραγωγικός μας ιστός ως προπομπός, τροφοδότης και δημιουργός της ανάπτυξης και της ευημερίας μπορεί να επανεκκινηθεί προσδίδοντας τις προοπτικές που χρειαζόμαστε αρκεί να στηρίξουμε, με την ελεύθερη βούλησή μας και τον οβολό του μόχθου μας, όλους αυτούς που επενδύουν, ασχολούνται και παράγουν τα ηπειρώτικα αγαθά.
Με αυτές τις σκέψεις ως μέλημα και με στόχο την πραγμάτωσή τους σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας τον συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά, ώστε με τη δική μου παρουσία στο περιφερειακό συμβούλιο να λειτουργήσω ως καταλύτης και υπερασπιστής των καλώς εννοούμενων συμφερόντων σας προς όφελος του τόπου και της χώρας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΑΦΕΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: