Από το Μαζαράκι ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ο Αλ. Καχριμάνης

Από το Δ. Δ. Μαζαρακίου Ιωαννίνων, που αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο κτηνοτροφικής ανάπτυξης, άρχισε τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ν.Δ. με την παράταξη της «ΑΞΙΟΒΙΩΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και νυν Νομάρχης Ιωαννίνων, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που επιτελέστηκε στην οκταετή θητεία του στη Ν.Α.Ι., καθώς και στις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξής του, τις οποίες θα κληθεί να προωθήσει από την 1η Ιανουαρίου.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ο Νομός και η Ήπειρος, μπορεί να στηρίξει την αγροτική της ανάπτυξη, στα επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα. Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται, όπως είπε, πρώτα από όλα να γίνει ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων.«Και στους δύο τομείς, δοκιμαστήκαμε και το έργο μας αναγνωρίζεται καθολικά», τόνισε για να προσθέσει ότι μετά από πρότασή του, επί θητείας του κ. Αλεξ. Κοντού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προωθήθηκε ρύθμιση για την νομιμοποίηση των πτηνοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, που σήμανε το πρώτο βήμα για τον εξηλεκτρισμό και τον εκσυγχρονισμό τους.
Ειδική αναφορά έκανε επίσης ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης στην πτηνοτροφία και στις συνεταιριστικές επιχειρήσεις, με αιχμή τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ». «Στους δύσκολους καιρούς που πέρασε η πτηνοτροφία, εμείς σταθήκαμε δυναμικά και αποφασιστικά δίπλα στον κλάδο. Η στάση μας αυτή, είχε επικροτηθεί τότε από όλους, άσχετα αν σήμερα αυτά ξεχάστηκαν για μικροπολιτικούς λόγους», τόνισε.
Αναφερόμενος ειδικότερα στη «ΔΩΔΩΝΗ» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ήταν κατηγορηματικός: «Είναι φανερό ότι υπάρχει κυβερνητική απόφαση να πωληθεί η γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ». Πρέπει όμως να αντιληφθούν όλοι, ότι η «ΔΩΔΩΝΗ» δεν είναι "OΛΥΜΠΟΣ"».



Δεν υπάρχουν σχόλια: