Δύο διαφορετικές γραμμές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Φιλ. Φίλιο

Ο Β. Μουλόπουλος χθες από τα Γιάννινα:«Ταυτίζεται με τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ για τον «Καλλικράτη» και το Μνημόνιο…»

Να μην ψηφίσουν το Φίλιππα Φίλιο κάλεσε τους Γιαννιώτες ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, αφού, όπως είπε, έχει ταυτιστεί πολιτικά με τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, τόσο στον «Καλλικράτη», όσο και στο μνημόνιο.
Σε συνέντευξη τύπου στα Γιάννινα χθες το μεσημέρι παρατήρησε ότι, «υπάρχουν ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Φίλιο, δύο διαφορετικές γραμμές, που δεν μπορούν να συναντηθούν και να συμπλεύσουν».
< Το ίδιο υποστήριξε και ο Ανδρέας Λύτρας, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Διευκρίνισε ότι ήταν αδύνατο ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει το Φίλιππα Φίλιο, αφού είναι υπέρ των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης. strong>«Όχι στη μιζέρια…»
Εξάλλου ο κ. Μουλόπουλος επεσήμανε ότι η Ήπειρος, που εμφανίζει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα και είναι από τις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης, «είναι ανάγκη στις εκλογές να πει όχι στη μιζέρια και στην αβεβαιότητα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται, σύμφωνα με τον κ. Μουλόπουλο, μια κεντρική και αυτοδιοικητική πολιτική διαφορετική από αυτή όλων των άλλων.
Και πρόσθεσε: «Ζητάμε τις ιδέες και τις προτάσεις των Ηπειρωτών και τη συμμετοχή τους. Τους θέλουμε αντιεξουσιαστές».
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1007&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: