Συνενώθηκαν οι τρεις ιστορικότερες ομάδες μπάσκετ των Ιωαννίνων

Οι διοικήσεις των τριών ιστορικότερων σωματείων Καλαθοσφαίρισης της πόλης – ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ, ΑΓΣ Ιωαννίνων και ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΟΙ – ανακοινώνουν την συνεργασία τους στα πλαίσια της προσπάθειας για την συνολική αναβάθμιση του αθλήματος.
Στόχος του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα (ο ΚΡΟΝΟΣ μετονομάζεται σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ Β.C.), η οποία θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει και να κερδίσει την παρουσία της στα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα, και η οποία ομάδα θα απαρτίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό από Γιαννιώτες Καλαθοσφαιριστές αλλά και θα προπονείται από Γιαννιώτες προπονητές.

Ο σχεδιασμός της φετινής χρονιάς είναι η ομάδα να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία αποτελούμενη μόνο από Γιαννιώτες αθλητές. Επίσης οι άλλες δύο ομάδες (ΑΓΣΙ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) θα κινηθούν στην λογική της καλλιέργειας των υποδομών με στόχο την αξιοποίηση όλων των παιδιών της ευρύτερης περιοχής, την βελτίωση των αθλητών σε προσωπικό επίπεδο, καθώς επίσης και την κυριαρχία σε συλλογικό επίπεδο τόσο στην ΕΣΚΑΒΔΕ όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα που οι ομάδες μας θα συμμετέχουν ΜΙΝΙ, ΠΡΟΜΙΝΙ, ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ κλπ.
Λειτουργία ακαδημίας του ΚΡΟΝΟΥ
Στόχος του ΚΡΟΝΟΣ Basketball Academy για μία ακόμη χρονιά είναι η γνωριμία, η ενασχόληση και η εκμάθηση με το άθλημα του μπάσκετ, με τους καλύτερους προπονητές και τις ιδανικότερες συνθήκες προπόνησης πάντα υπό την επίβλεψη γυμναστών Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Πληροφορίες –Εγγραφές: Υπεύθυνος Ακαδημιών είναι ο κ. Πάνου Νίκος, ενώ για πληροφορίες – εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα με γυμναστές πτυχιούχους ΤΕΕΦΑ με ειδίκευση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης: Κανελλόπουλος Αποστόλης τηλ. 6976579105, Αυγερινός Βαγγέλης τηλ. 6973559670, Λώλης Μιχάλης τηλ. 6948484789, Κορδάς Βασίλης τηλ. 6944926912 και Πάνου Νικόλαος τηλ. 6976433428.

Δεν υπάρχουν σχόλια: