«Μαραθώνιος» με διπλάσιες συμμετοχές!

Αυτή την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο 4ος γύρος της Παμβώτιδας. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Ντανίκα, δρομέα μεγάλων αποστάσεων του «Ποσειδώνα» Ιωαννίνων, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.
Εκτός από τον μεγάλο αγώνα δρόμου, φέτος υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν αύριο Σάββατο.
Στην Πλατεία Μαβίλη για παράδειγμα, στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού, ο «Ποσειδώνας» έχει προετοιμάσει πλήθος δραστηριοτήτων με προβολές, ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα, ενώ θα διεξαχθεί και ο γύρος του Κάστρου για τους μαθητές των σχολείων του νομού Ιωαννίνων.
Φέτος, οι διοργανωτές περιμένουν διπλάσιους συμμετέχοντες σε σχέση με πέρυσι και ο πρόεδρός του, Ηλίας Σπυριούνης ευχαριστεί τους φορείς που συνεργούν στην άριστη διοργάνωση, όπως η Περιφέρεια Ηπείρου , ο Δήμος, η ΤΕΔΚ, το Εμπορικό Επιμελητήριο, η Αστυνομία, η 8η Μεραρχία, οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού κ.α. Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει εκκίνηση στις 7 το πρωί της Κυριακής για τους περιπατητές και στις 9 για τους δρομείς και εκτιμάται ότι στις 10.20 περίπου θα τερματίσει ο πρώτος δρομέας. Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι απονομές. Αύριο Σάββατο οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 11 το πρωί και στις 5 το απόγευμα, θα ξεκινήσει ο γύρος του Κάστρου.

http://www.agon.gr/news/121/ARTICLE/8029/2010-09-17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: