Όνομα, αρχές και αντιπεριφερειάρχες από τον Αλέκο Καχριμάνη

«Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» είναι το όνομα της παράταξης του Αλέκου Καχριμάνη με έμβλημα την Ήπειρο να περικλείεται από τέσσερις κύκλους που συμβολίζουν τους τέσσερις Νομούς. Ο κ. Καχριμάνης παρουσίασε το όνομα της παράταξης, τις βασικές της αρχές αλλά και τους τέσσερις αντιπεριφερειάρχες.
Στο Νομό Ιωαννίνων επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι η πολιτικός μηχανικός Τατιάνα Καλογιάννη, στο Νομό Άρτας ο τοπογράφος-μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Άρτας Κώστας Παππάς, στο Νομό Πρέβεζας ο πολιτικός μηχανικός Στράτος Ιωάννου και στο Νομό Θεσπρωτίας ο αρχιτέκτονας δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης.


«Με τους τέσσερις συναδέλφους μου και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους, στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου αποφασίσαμε να συμπαραταχθούμε στον κοινό αγώνα για την ανάπτυξη της περιοχής» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης για να συμπληρώσει ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες και ο νέος θεσμός πρέπει να πετύχει προς όφελος της αυτοδιοίκησης και των πολιτών.
«Η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Απαιτεί αυτοδιοικητική εμπειρία, γνώση των προβλημάτων, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, διάθεση για δουλειά και προσφορά» υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέλυσε τον όρο «αξιοβίωτη» ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Δημήτρη Ρόκκο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για την ανάπτυξη που στηρίζεται στα στοιχεία της πραγματικότητας, τον ανθρώπινο παράγοντα και όχι μόνο τους αριθμούς.
Σχετικά με την επιλογή των υποψηφίων αντιπεριφεριφερειαρχών είπε ότι αυτό που μέτρησε ήταν η αυτοδιοικητική τους εμπειρία και η ικανότητά τους στα κοινά ενώ απαντώντας άμεσα στις επικρίσεις που υπήρξαν για την επιλογή της κ. Τατιάνας Καλογιάννη, λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη, σημείωσε ότι «θλίβομαι για όσα λέγονται, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι αξίες και οι ικανότητες δεν έχουν συγγένεια».
Οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες ευχαρίστησαν τον Αλέκο Καχριμάνη και δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν για τη νικηφόρα πορεία της παράταξης.
«Τον ίσκιο μας τον κοιτάζουμε το μεσημέρι. Τον πήχη δεν τον βάζουμε ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά. Τον βάζουμε ρεαλιστικά», ανέφερε ο Θωμάς Πιτούλης.
«Έχουμε έναν δοκιμασμένο και πετυχημένο νομάρχη. Στόχος είναι να προσφέρουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο στον τόπο», σημείωσε η κ. Καλογιάννη.
«Είμαστε αυτοδιοικητικοί και θα δουλέψουμε για τον τόπο μας. Είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία μου με τον Αλέκο Καχριμάνη και θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να πάει και η Άρτα μπροστά» δήλωσε ο κ. Κώστας Παππάς.
Τέλος ο κ. Στράτος Ιωάννου ευχαρίστησε το Νομάρχη, σημειώνοντας ότι το πάθος που διέκρινε στον κ. Καχριμάνη ήταν αυτό που τον οδήγησε στην απόφαση να επανακάμψει στα αυτοδιοικητικά πράγματα. «Προερχόμαστε όλοι από την αυτοδιοίκηση και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας» ανέφερε ο κ. Ιωάννου.
Ο κ. Καχριμάνης ολοκληρώνει όπως ανέφερε την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και σύντομα θα δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: